lunes, 10 de agosto de 2009

spaghete cu sos de carne

Am fiert spaghetele cu sare si un pic de ulei.
Intro cratita am pus ulei,sare piper ,un pic de usturoi,ceapa .ardei rosu,ardei verde si le-am prajit,apoi am adaugat bulion ,am pus apa si le-am fiert iar cand au fost gata am adaugat patrundel

Orez alb cu piept de pui/Arroz blanco con pechuga de pollo

Am pus apa cu sare si ulei la fiert,cand apa a fiert am adaugat orezul.
Cand orezul a fost fiert l-am strecurat si l-am spalat cu un pic de apa rece .
Cand a fost strecurat bine l-am pus intr-un bol am adaugat sare ,piper, patrungel si un pic de ulei.
Am pus sare piper si patrungel pe feliile de piept de pui si le-am facut la gratar.
Am facut salata si rosii,daca va place puteti face o salata normala.

ESPAÑOL
Se hierve el arroz en agua con sal y aceite.
Se escure el arroz cuando esta listo se aclara con un poco de agua fria y se deja escurir.
Cuando esta escurido se pone en un bol,se añade sal,pimienta,perejilo y aceite ,se mezclan bien .
Se salpimenteaza los filetes de pechuga de pollo y se hace a la plancha .
Se sirve con ensalada.

Pireu de cartofi cu calamar/ Puré de patatas y calamar

Am facut un pireu de cartofi.
Am pus apa cu sare si se pun cartofii la fiert.
Cand au fost fierti i-am strecurat apoi i-am pisat cu furculita, am adaugat margarina (o lingura ,doua ) apoi am pus lapte i-am amestecat bine,lapte pune fiecare cat vrea .
Am curatat calamarele ,le-am spalat ,am pus sare piper si le-am pus la gratar.
Am facut si salata cu rosii.

ESPAÑOL
Se hace un puré de patatas.
Se pone agua con sal y la patata ha hervir.
Cuando están hervidos se aplastan con el tenedor,se añade mantequilla y leche y se mezclan muy bien.
Se limpia el calamar .se salpimenteaza y se hace a la plancha.
Se puede acompañar con ensalada.

Pasta cu sos si carne/Pastas con salsa y carne


Se pune apa cu sare si ulei la fiert.
Cand apa fierbe se pun pastele.
  Cand  pastele au fiert ,se strecoara si se spala cu un pic de apa rece.
Intro cratita se pune ulei si se pune  la prajit:ceapa ,morcov,ardei rosu,ardei verde ,vinete etc(puteti pune tot felu de legume ) sare ,piper .
Apoi se pune un pic de bulion am adaugat apa si se lasa la fiert pana sunt gata si a scazut si apa.
Daca vreti puteti pune si patrungel.
Se sareaza si pipereaza carnea de vaca si se prajeste  la gratar.
Se pun  pastele in farfurie peste ele se pune sosul si carnea.
Sper sa va placa.Pofta buna