viernes, 2 de julio de 2010

tocanita de ciuperci/setas con bechamel

Am pus intr-o cratita ulei,am adaugat o ceapa taiata marunt ,un pic de sare si le-am lasat la fript.
Am adaugat ciupercile le-am mestecat un pic ,am adaugat paprica si am pus apa si le-am lasat la fiert.
Intre timp am pregatit:intr-un bol am pus lapte,am adaugat faina,sare,piper si patrungel si le-am amestecat bine.
Cand ciupercile au fost fierte am adaugat compozitia de mai sus si am lasat sa dea un clocot.
Se potriveste de sare si piper daca mai trebuie.

ESPAÑOL
Se pone una olla al fuego con un poco de aceite,se añade una cebolla picada ,sal y se dejan freír un poco.
Se añaden las setas limpias,un poco de pimentón dulce se mezclan bien y se añade agua y se dejan hervir.
Aparte se prepara:en un bol se pone leche,harina de trigo,sal,pimienta y un poco de perejil y se mezclan bien.
Cuando las setas están hervidas se añade la bechamel y se deja hervir un poco .
Si hace falta se añade sal y pimienta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada