martes, 20 de octubre de 2015

Picioare de porc cu sos de rosii

Ingrediente :

1,100 gr de picioare de porc (unghiile)
200gr pasta de rosii
2 cepe
3-4 foi de dafin
1 pahar de vin alb
1 lingurita de paprica dulce
1 lingirita de paprica picanta
1 lingurita de oregano
1 lingurita de chimion
Sare
Ulei

Mod de preparare:

Se pune ulei, se adauga ceapa taiata si se prajeste. Se adauga si foile de dafin.
Dupa ce sa prajit ceapa se adauga vinul si se lasa sa fiarba pana ce iese alcolul.


Se adauga pasta de rosii si se prajeste un pic


Se adauga paprica ,orégano etc si se amesteca.

Se adauga picioarele si se amesteca.
Se acopera cu apa si se lasa la fiert 1 h sau 2h .Pana ce carnea este fiarta.
Se gusta de sare si gata.Pofta buna












No hay comentarios:

Publicar un comentario