Ingrediente:
300 gr de paste
250 gr de sunca
100 gr de malai boabe (din conserva)
2 morcovi
2 ardei rosii uscati
24 masline fara os
1 ou
Apa
Sare
Ulei
Otet
Patrunjel
Romero
Mod de preparare:
Se Pune apa cu sare si creanga de romero la fiert si se fierb pasteles 8-10 minute.Se strecoara si se pun intr-un bol.
Ardeii uscati se fierb 15 minute fara seminte ,se scoate partes de dinauntru (carnea) si se taie marunt.
Se pune un pic de otet,un pic de sare,oul si uleiul si se face o mayoneza ,se amesteca cu mixerul.Cand este gata se adauga carnea de la ardei.
Se curata morcovi si se tau felii subtiri.Se tau masline in 4 ,sunca cubulete si se adauga peste paste.Se adauga malaiul,mayoneza,se probeaza de sare si se adorna cu patrungel
No hay comentarios:
Publicar un comentario