lunes, 10 de agosto de 2009

Orez alb cu piept de pui/Arroz blanco con pechuga de pollo

Am pus apa cu sare si ulei la fiert,cand apa a fiert am adaugat orezul.
Cand orezul a fost fiert l-am strecurat si l-am spalat cu un pic de apa rece .
Cand a fost strecurat bine l-am pus intr-un bol am adaugat sare ,piper, patrungel si un pic de ulei.
Am pus sare piper si patrungel pe feliile de piept de pui si le-am facut la gratar.
Am facut salata si rosii,daca va place puteti face o salata normala.

ESPAÑOL
Se hierve el arroz en agua con sal y aceite.
Se escure el arroz cuando esta listo se aclara con un poco de agua fria y se deja escurir.
Cuando esta escurido se pone en un bol,se añade sal,pimienta,perejilo y aceite ,se mezclan bien .
Se salpimenteaza los filetes de pechuga de pollo y se hace a la plancha .
Se sirve con ensalada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario